Viral: Η αστυνομία αναζητά έναν κλέφτη που μοιάζει εκπληκτικά με τον Ρος από τα «Φιλαράκια» [εικόνα]

Οι βρετανικές αρχές που ερευνούν μια κλοπή σε ένα εστιατόριο απέκλεισαν τον Ντέιβιντ Σουίμερ ως ύποπτο, παρόλο που οι χρήστες του διαδικτύου διαπίστωσαν εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ του καταζητούμενου και του πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Χθες, το αστυνομικό τμήμα του Blackpool δημοσίευσε μια εικόνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τον κλέφτη του εστιατορίου στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ανάρτησή τους στο λογαριασμό στο Facebook ανέφερε: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email».

Η εικόνα που δείχνει τον ύποπτο να κρατά κουτιά μπίρας συγκέντρωσε πάνω από 69.000 σχόλια στο Facebook, με τα περισσότερα να αναφέρονται στην ομοιότητα με τον διάσημο ηθοποιό. «Είναι ο Ρος Γκέλερ» έγραψαν οι περισσότεροι, τονίζοντας την εκπληκτική ομοιότητα.

Και το αστυνομικό τμήμα φυσικά έσπευσε να απαντήσει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική αυτή την ημερομηνία. Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό».

Πάντως, αυτό δεν πτόησε τους θαυμαστές του ηθοποιού να συνεχίσουν τα σχόλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ