Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε σεξουαλικά τον Τομ Χανκς και τον κατάντησε... επιδειξία -Συναρπαστικό story ζωής [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε σεξουαλικά τον Τομ Χανκς και τον κατάντησε... επιδειξία -Συναρπαστικό story ζωής [εικόνες]

Ρίτα Γουίλσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τομ Χανκς είναι ένας πολυεκατομμυριούχος ηθοποιός και πολύ ευτυχισμένος με τον δεύτερο γάμο του με την επίσης ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον. Η παιδική του ζωή, όμως, ήταν ένα δράμα. Και η σεξουαλική του ζωή μέχρι να γνωρίσει την Γουίλσον ένα άλλο δράμα.

Ο 62χρονος σήμερα Τομ Χανκς, στην παιδική του ηλικία, υπέφερε από μοναξιά. Η οικογένειά του μετακόμισε 7 φορές μέσα σε 8 χρόνια δημιουργώντας του πολλά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τον οδήγησαν να χρειαστεί ως ενήλικας θεραπεία για να επιλύσει την έλλειψη σεξουαλικής εμπιστοσύνης που είχε προς τον εαυτό του και να πάψει να νιώθει «νεκρός από τα πόδια και πάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις 30 Απρ, 2018 στις 1:41 μμ PDT


«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, για χρόνια ήμουν μόνος» γράφει ο βιογράφος Γκάβιν Έντουαρντς, στα απομνημονεύματα του Τομ Χανκς «The World According to Tom Hank» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Grand Central Publishing.

«Ήμουν νεκρός με τις γυναίκες στο γυμνάσιο. Ήμουν λίγο-πολύ γελοίος και πολύ μανιακός» αναφέρει ο Έντουαρντς μεταφέροντας λεγόμενα του Χανκς.

«Δεν είμαι παιδί της δεκαετίας του ‘60. Είμαι παιδί των ‘70s. Μεγάλωσα στο Όκλαντ. Μπορούσες να δεις ανθρώπους να κάνουν ναρκωτικά και τέτοια πράγματα. Υπήρχαν παντού στους δρόμους καβγάδες και οι άνθρωποι έσπαγαν το αυτοκίνητό σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you looked like this in ‘74 #SeventiesCNN is your story & American History. Dig the hair. HANX. #TBT Watch premiere tonight at 9pm ET/PT.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις 11 Ιούν, 2015 στις 1:01 μμ PDT


Έπρεπε να γνωρίσει την ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον για να αλλάξει η ζωή του. Σύμφωνα με τον Χανκς η Γουίλσον τον έσωσε σεξουαλικά, με την αγάπη της. Μάλιστα, τον απελευθέρωσε τόσο πολύ που πλέον είναι... επιδειξίας.

«Ο Χανκς πλέον κυκλοφορεί στα δωμάτια των ξενοδοχείων γυμνός» γράφει ο συγγραφέας. Είναι κάτι που δημιουργεί στον ηθοποιό μια αίσθηση ανωνυμίας (σ.σ. κάτι το οποίο προφανώς αποζητά) αλλά ταυτόχρονα και δύναμης.

Και απέχει πολύ από την μοναξιά που γνώρισε στην ζωή του και που ξεκίνησε από την ηλικία των 5 ετών, μεγαλώνοντας στο Κόνκορντ της Καλιφόρνια, μια πόλη του Ναυτικού, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις 9 Ιούλ, 2015 στις 2:38 μμ PDT


Οι γονείς του χώρισαν και ο πατέρας του, Μπαντ, ένας σεφ σε αίθουσες δεξιώσεων, πήρε τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του (ανάμεσά τους και ο Τομ) και μετακόμισε στο Ρίο της Νεβάδας, αφήνοντας τον μικρότερο γιο του με την πρώην σύζυγό του, Τζάνετ. Ο πατέρας του πήρε επίσημα διαζύγιο στην Μέκκα του τζόγου και παντρεύτηκε 4 ημέρες αργότερα.

«Ήμουν μόλις 5 ετών όταν αρχίσαμε να μετακομίζουμε. Απλώς ένιωθα μοναξιά. Ένιωθα εγκαταλελειμμένος στο σκοτάδι» λέει ο Τομ. «Κανείς δεν σου λέει το γιατί, απλά το τι: Μάζεψε τις βαλίτσες σου, πάρε τα πράγματα που θέλεις και βάλτα στο πορτμπαγκάζ».



Όταν ήταν 7 ετών, ο Τομ πήγαινε στο σχολείο του όταν τον σταμάτησαν τρία κορίτσια στην εφηβεία και τον χτύπησαν γιατί είχε φερθεί άσχημα στην μικρή τους αδερφή. Ήταν βέβαια λάθος όνομα αλλά ο ηθοποιός έμεινε με ένα σάντουιτς καρφωμένο στο πρόσωπό του ενώ έκλαιγε μέχρι το σχολείο.

Ο δεύτερος γάμος του πατέρα του, διήρκησε μόλις 2 χρόνια και σύντομα μάζεψε πάλι τα πράγματά του και μετακόμισε στη βόρεια Καλιφόρνια, πιο κοντά στην μητέρα του που ζούσε με τον μικρότερο αδερφό του, Τζίμι.

«Σύμφωνα με τον Τομ, η οικογένεια μετακόμισε 7 φορές μέσα σε 8 χρόνια σε μια πληθώρα πόλεων στη βόρεια Καλιφόρνια». Ο πατέρας του δούλευε μέχρι αργά, γι’ αυτό και τα παιδιά αναγκάζονταν να μαγειρεύουν για να φάνε – κυρίως σούπα ντομάτας και κατεψυγμένο αρακά.


Όταν ο Τομ δεν ήταν στο σχολείο, έβλεπε τηλεόραση. Αγαπούσε τον Μπάτμαν, το Star Trek και το Brady Bunch. «Ήξερα τι ώρα ήταν από αυτό που έδειχνε στην τηλεόραση».

Αλλά ο πατέρας του παντρεύτηκε για τρίτη φορά μια σερβιτόρα σε ένα Κινέζικο εστιατόριο. Πλέον, καθισμένος σε ένα τραπέζι και τρώγοντας κινέζικο φαγητό, ο Τομ πείραζε τον αδερφό του, ο Λάρι έκανε αστεία σχόλια που την επόμενη μέρα ο ηθοποιός τα επαναλάμβανε στο σχολείο. Του άρεσε να λέει αστεία – ήταν ένας νέος τρόπος για να κερδίζει την προσοχή.

Ο Χανκς διάβασε πολλά βιβλία και είδε πολλές ταινίες αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν υποκατάστατο μιας ζεστής, αγαπημένης οικογένειας, γι’ αυτό και στράφηκε στο Θεό και έγινε μέλος της ομάδας νεολαίας της Εκκλησίας του Πρώτου Συμφώνου. Δέχθηκε τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα του και ορκίστηκε την ζωή του στον Χριστό.

«Ήμουν 14 ετών και χρειαζόμουν κάτι απεγνωσμένα: όχι μόνο κάτι στο οποίο να πιστέψω, όχι μόνο κάποιο είδος πίστης» λέει ο Χανκς. «Χρειαζόμουν ένα δείγμα αποδοχής που θα μπορούσε να καταπολεμήσει την μοναξιά που ένιωθα μέχρι τότε. Ήθελα να ανήκω σε μια ομάδα. Ήμουν νέος και φοβισμένος και ο κόσμος είχε διαλυθεί» λέει ο Τομ.



Τον έβγαλε επίσης έξω από το σπίτι που δεν ήταν και το καλύτερο μέρος, με τον πατέρα του να του προτείνει να πιάσει δουλειά σε ένα κοντινό φαστφουντάδικο.

Για να κερδίσει χρήματα, ο Χανκς εργαζόταν ως υπάλληλος στο ξενοδοχείο Oakland Hilton όπου είδε από κοντά διασημότητες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, με τα γυμνά κορίτσια του στην πισίνα.

Οι μέτριοι βαθμοί του, του επέτρεψαν να φοιτήσει στο Chabot, ένα κολέγιο της κοινότητας στο Χέιγουορντ της Καλιφόρνια. «Τον δέχτηκαν επειδή δέχονταν τους πάντες» γράφει ο συγγραφέας.

Τα όνειρά του για την ηθοποιία ξεκίνησαν όταν ήταν στο κολέγιο και έγραψε ένα γράμμα στον Τζορτζ Ρόι Χιλ που σκηνοθετούσε τις ταινίες «The Sting and Butch Cassidy» και « Sundance Kid» και του πρότεινε να του δώσει έναν ρόλο. Ο Χιλ ήταν θείος ενός συμμαθητή του. Ο σκηνοθέτης απάντησε και του πρότεινε να υποδυθεί έναν φοιτητή που καθώς πηγαίνει στο πανεπιστήμιο πέφτει πάνω στο αυτοκίνητό του.

«Παρακολουθούσε μανιωδώς όσο το δυνατόν περισσότερες ταινίες μπορούσε με τους φίλους του και στη συνέχεια τις συζητούσαν για ώρες» γράφει ο συγγραφέας.


Οι κινηματογραφικές σπουδές και τα μαθήματα θεάτρου έδωσαν στον Χανκς μια κατεύθυνση στη ζωή του και μετακόμισε στην πολιτεία Καλ του Σακραμέντο.

Εκεί ερωτεύτηκε την Σούζαν Ντίλινγχαμ, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Σαμάνθα Λιούς και σύντομα ήρθε ένα μωρό. Η Λιούις πέθανε από καρκίνο των οστών το 2002.

Το νεαρό ζευγάρι μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα γεμάτο με κατσαρίδες στο Μανχάταν το 1978, όπου ο νεαρός ηθοποιός δεν κατάφερε να βρει ούτε μια δουλειά σε τηλεόραση, διαφημίσεις ή σαπουνόπερες.

Η τύχη του άλλαξε με μια ταινία τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού, που πλήρωσε μεν 800 δολάρια αλλά του έδωσε την ιδιότητα μέλους στο Screen Actors Guild.

Όταν το ABC άρχισε ένα πρόγραμμα αναζήτησης ταλέντων και νεαρών ηθοποιών, ο Χανκς έκανε ότι μπορούσε για να πάει στο Λος Άντζελες για μια συνάντηση με το δίκτυο. Εκεί υπέγραψε συμφωνία για έναν χρόνο με μισθό 50.000 δολάρια. Ακολούθησε το κάστινγκ για το «Bosom Buddies» και αυτή ήταν η αρχή για την μακροχρόνια καριέρα του και την γνωριμία του με την γοητευτική ηθοποιό του σόου, Ρίτα Γουίλσον.


«Ο Χανκς κυνηγούσε την φήμη που θα μπορούσε να στηρίξει την καριέρα του, κυνηγούσε μισθούς» γράφει ο συγγραφέας «και μπορεί πολλές από τις ταινίες που έκανε την δεκαετία του ‘80 να ήταν άσχημες, ωστόσο ήταν απλά ‘λεωφορεία’ για τον Χανκς».

Μπορεί να μάθαινε πολλά ως ηθοποιός, αλλά «το να μένεις μακριά από το σπίτι σου για μήνες δεν τον βοήθησε να είναι καλύτερος σύζυγος ή πατέρας» γράφει ο Έντουαρντς.

Ο γάμος του Χανκς με την Λιούις είχε διαλυθεί όταν ο ηθοποιός πήγε στο Μεξικό το 1984 για να γυρίσει την ταινία «Εθελοντές» μαζί με την Ρίτα Γουίλσον ως συμπρωταγωνίστρια. Η φιλία μετατράπηκε σε αγάπη και το μεγάλο πάθος της ζωής του.

«Η Ρίτα κι εγώ απλά κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον κι αυτό ήταν» λέει ο Χανκς.

Μαζί στο κόκκινο χαλί, μαζί και πριν και μετά από αυτό



Ο Τομ όμως έπρεπε ακόμη να αντιμετωπίσει το αίσθημα της «λύπης, της σύγχυσης και του συναισθηματικού κενού». Άρχισε να επισκέπτεται έναν θεραπευτή τρεις φορές την εβδομάδα που του είπε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είσαι λυπημένος» αλλά ο Τομ δεν τον πίστευε,

Η Λιούς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο Χανκς με την Γουίλσον συγκατοίκησαν για ένα δοκιμαστικό.


Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο σουρεαλιστικό καθεστώς της φήμης, ο Χανκς είπε: «Ήμουν απαίσιος για έξι μήνες και κανείς δεν μου το έλεγε». Οι κινηματογραφικές επιτυχίες μόλις άρχισαν. Κέρδισε όσκαρ για την ταινία «Φιλαδέλφεια», την ταινία που τον βοήθησε να σπάσει την δική του ομοφοβία.

Ο Χανκς πρωταγωνίστησε σε 14 ταινίες στη χρυσή δεκαετία του από το 1992 έως το 2002, με όλες να γίνονται επιτυχίες. Ξαναγράφει κάθε κομμάτι που παίζει και κόβει διαλόγους που δεν του ακούγονται καλοί.

Υπήρχε πάντα η επαγγελματική αβεβαιότητα, αλλά «αυτό που ηρεμούσε την ψυχή του ήταν η ζωή στο σπίτι: κάθε βράδυ επέστρεφε στο σπίτι και στην Ρίτα Γουίλσον» γράφει ο Έντουαρντς.

Σπάνια μαλώνουν, αλλά ο γιος του Χανκς, Κόλιν λέει πως ο πατέρας του είναι ευέξαπτος και μπορεί γίνει άνθρωπος των σπηλαίων και να φωνάξει στον υπολογιστή όταν κάτι πάει στραβά ή να σπάσει το τηλέφωνό του.

Η επιτυχία άρχισε να φέρνει μεγάλα προνόμια και ο Χανκς απολαμβάνει πλέον τις διακοπές του με τον Μπρους Σπρίνγκστιν και τον Μπαράκ Ομπάμα ενώ περνά τον χρόνο του με τον Ντέιβιντ Γκέφεν στο πολυτελέστατο σκάφος του.

Με το ζεύγος Ομπάμα



Συγκρίνει τα ιδιωτικά αεροπλάνα με την κοκαΐνη – εντελώς εθιστικά και τα δύο – και δεν έχει πετάξει με απλό αεροπλάνο από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80.

«Συζητώ για το ποσό των χρημάτων που θα πάρει, αλλά στο τέλος της ημέρας, τι θα πρέπει να πω; Πήρα λιγότερα χρήματα ώστε ο Ρούπερτ Μέρντοχ να έχει περισσότερα;» αναφέρει ο Έντουαρντς ως λεγόμενα του Χανκς. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ρίτα αγαπούν αυτό που κάνουν. Προσπαθεί να είναι ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά του και να μην είναι υπερβολικός – πράγμα που σημαίνει ότι δεν αγοράζει το δικό του σκάφος και ζει σε ένα σχετικά «μέτριο» σπίτι.



Ο Κόλιν, ο πρώτος του γιος, επέλεξε να γίνει ηθοποιός με την ξεχωριστή καθοδήγηση που ακολούθησε ο πατέρας του – να εμφανίζεσαι στην ώρα σου, να θυμάσαι τις ατάκες σου και να είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις.

Ο Τσέστερ, ο γιος του με την Ρίτα, προσπάθησε να κάνει καριέρα ως ράπερ, αλλά άρχισε την πώληση και την κατανάλωση ναρκωτικών. Το 2015 μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για ναρκωτικά και αλκοόλ. Η απάντηση του Τομ ήταν: «Ως γονιός, αγαπάς τα παιδιά σου άνευ όρων».

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016, ο Τομ ανακάλυψε πως είχε διαβήτη τύπου 2, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της κατανάλωσης έτοιμου φαγητού για δεκαετίες, όπως πίστευε.

«Ήμουν ηλίθιος. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να το αποφύγω, αφαιρώντας τα ψωμάκια από το μπέργκερ μου». Διαγνωσμένη με καρκίνο του μαστού το 2015, η Ρίτα έκανε διπλή μαστεκτομή.

Ένα άλλο στοιχείο του Τομ Χανκς είναι πως πρόκειται για έναν αδηφάγο αναγνώστη, που διαβάζει κυρίως ιστορία και επιστημονική φαντασία, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το διαστημικό πρόγραμμα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία «Apollo 13» ήταν σημαντικός για τον Χανκς. Άλλο ένα πάθος του ηθοποιού, είναι οι γραφομηχανές. Έφτασε ένα έχει μέχρι και 300! Χάρισε πάνω από 100.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις 1 Φεβ, 2017 στις 3:40 μμ PST


Επίσης έστειλε μια πανάκριβη μηχανή εσπρέσο στην αίθουσα ενημεωσης του Λευκού Οίκου μετά από επίσκεψη το 2004, όπου και ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε καφετιέρα. Και πρόσθεσε το σημείωμα: «Ελπίζω ότι αυτό το μηχάνημα θα κάνει τον εικοσιτετράωρο κύκλο των ειδήσεων λίγο πιο ευχάριστο».

Επέστρεψε στο Λευκό Οίκο το 2010 για την προβολή της ταινίας «The Pacific», της σειράς του στο HBO και έλεγξε την μηχανή του για εσπρέσο. Ήταν πολύ χάλια γι’ αυτό και τους έστειλε μια καινούρια.


Το 2017, όταν ο Τραμπ ανακήρυξε τον Τύπο πως είναι «ψεύτικα νέα» και «εχθρός του Αμερικανικού λαού», ο Χανκς έστειλε μια μηχανή εσπρέσο Pasquini αξίας 2.200 δολαρίων – δείχνοντας την υποστήριξή του στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου.
«Συνεχίστε την καλή δουλειά για την Αλήθεια, την Δικαιοσύνη και τον αμερικανικό τρόπο ειδικά για την αλήθεια» έγραψε στο σημείωμα.

«Ο Χανκς συνδέεται μακρινά με τον Αβραάμ Λίνκολν, μέσω της μητέρας του Λίνκολν, Νάνσι Χανκς» γράφει ο Έντουαρντς.

Κάποιοι τον θέλουν για επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση αυτή. «Δε θα ήθελα να απαντώ στα τηλεφωνήματα» είπε ο Χανκς. «Τι θα είχα να προσφέρω πέρα από το να δίνω μια ομιλία κατά καιρούς; Ο Κλούνεϊ είναι πιο καλός για πρόεδρος».

Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε σεξουαλικά τον Τομ Χανκς και τον κατάντησε... επιδειξία -Συναρπαστικό story ζωής [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε σεξουαλικά τον Τομ Χανκς και τον κατάντησε... επιδειξία -Συναρπαστικό story ζωής [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε σεξουαλικά τον Τομ Χανκς και τον κατάντησε... επιδειξία -Συναρπαστικό story ζωής [εικόνες] | iefimerida.gr 12

Φωτογραφίες: AP, Splash News




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ