Συμβόλαιο 2,9 εκατ. ευρώ ετησίως αξίωσε ο Γιουσέιν Μπολτ για να παίξει ποδόσφαιρο στην Αυστραλία! - iefimerida.gr

Συμβόλαιο 2,9 εκατ. ευρώ ετησίως αξίωσε ο Γιουσέιν Μπολτ για να παίξει ποδόσφαιρο στην Αυστραλία!

Ο Μπολτ με τη φανέλα των Μάρινερς / Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γιουσέιν Μπολτ έγινε από τη Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, αλλά η διαφορά που τους χωρίζει φαίνεται τεράστια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sydney Morning Herald», λαμβάνοντας υπόψη τον μέσο όρο των μισθών του πρωταθλήματος, ο σύλλογος πρόσφερε στον Μπολτ 150.000 δολάρια Αυστραλίας ανά έτος (περίπου 92.000 ευρώ), αλλά ο Τζαμαϊκανός ζήτησε 2,9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι πρόθυμοι να διαθέσουν οι Μάρινερς.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, από την πλευρά της, ήθελε να διευκρινίσει ότι δεν ήταν πρόθυμη να συμβάλει. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Μπολτ, εάν δηλαδή θα «θυσιάσει» τα χρήματα προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του στο ποδόσφαιρο. Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος του έδωσε τελεσίγραφο, τονίζοντας πως μέχρι να υπάρξει συμφωνία ο Μπολτ δεν θα μπορεί πλέον να προπονείται με την ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ Ποδόσφαιρο Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ