Το αδιαχώρητο με μαθητές σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ -Αμεση λύση ζητούν παιδιά και γονείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Το αδιαχώρητο με μαθητές σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ -Αμεση λύση ζητούν παιδιά και γονείς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράδεκτες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεταφέρονται με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ, οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μίκρας, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που ανήρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Το πρωί της Τρίτης, περίπου 95 μαθητές του λυκείου, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της γραμμής 88 του ΟΑΣΘ, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Όμως, το λεωφορείο ήταν ήδη γεμάτο με κόσμο και ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν όλοι οι μαθητές να επιβιβαστούν. Σημειώνεται, ότι μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν και κάτοικοι της περιοχής που ήθελαν να μετακινηθούν.

Ο οδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει το δρομολόγιο, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας που κλήθηκαν στο σημείο εξήγησαν στους επιβάτες ότι το δρομολόγιο δεν θα μπορούσε να γίνει με τόσο κόσμο.
Λόγω του περιστατικού, οι μαθητές έφτασαν στο σχολείο τους με καθυστέρηση.

Οι γονείς των παιδιών κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και ζητούν να βρεθεί λύση για τους μαθητές που μετακινούνται καθημερινά με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ούτως ώστε να πηγαίνουν στο σχολείο με ασφάλεια και στην ώρα τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές του σχολείου έκαναν κατάληψη για τέσσερις ημέρες, ζητώντας την άμεση διευθέτηση του προβλήματος.

Πληροφορίες: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητές ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη καρδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ