Πάμπλουτος Κινέζος κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με Λαμποργκίνι και «τρώει» χυλόπιτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάμπλουτος Κινέζος κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με Λαμποργκίνι και «τρώει» χυλόπιτα [βίντεο]

Πάμπλουτος Κινέζος κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με Λαμποργκίνι και «τρώει» χυλόπιτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είχε σχεδιάσει την παραμικρή λεπτομέρεια και να είχε αγοράσει όλα όσα πίστευε πως θα κάνουν την αγαπημένη του να πει το πολυπόθητο «ναι», ωστόσο, όλα πήγαν στραβά.

Ενας νεόπλουτος Κινέζος ένιωσε ταπεινωμένος, όταν η κοπέλα του αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε μπροστά σε ένα εμπορικό κέντρο.

Ο νεαρός αγόρασε μια πορτοκαλί Λαμποργκίνι και έδωσε ραντεβού στην αγαπημένη του μπροστά από το εμπορικό. Οταν εκείνη εμφανίστηκε, την περίμενε ένα σόου με βεγγαλικά και μια ανθοδέσμη. Ο νεαρός γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε πλήθος που περίμενε με τα smartphones στο χέρι για να καταγράψει τη ρομαντική στιγμή. Ωστόσο, η κοπέλα δεν είχε την ίδια διάθεση και κοιτάζοντας αμήχανα είπε: «Οχι, δεν θα σε παντρευτώ» και κατευθύνθηκε προς τη φίλη της.

«Σου αγόρασα το αγαπημένο σου σπορ αυτοκίνητο!», φώναξε ο νεαρός. «Λυπάμαι» συνέχισε εκείνη, με το αγόρι να λέει: «Μα έχω λεφτά!».

«Και τι έγινε» απάντησε αποστομωτικά η κοπέλα, εξοργίζοντας το πρώην αγόρι της, ο οποίος δεν άφησε τίποτα όρθιο έξω από το εμπορικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα πρόταση γάμου άρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ