Η Εϊμι Σούμερ έχει χιούμορ -Eκανε photoshop στη φωτογραφία της Μέγκαν για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Εϊμι Σούμερ έχει χιούμορ -Eκανε photoshop στη φωτογραφία της Μέγκαν για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της [εικόνα]

Η Εϊμι Σούμερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Baby boom δεν έχουμε μόνο στο Βρετανικό Παλάτι αλλά και στο Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός Έιμι Σούμερ περιμένει το πρώτο της παιδί. Η διάσημη κωμικός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω Instagram με έναν απίστευτο τρόπο που μόνο η ίδια θα σκεφτόταν.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη πρόσφατα παντρεμένη ηθοποιός έκανε ένα περίεργο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παρέπεμπε στο προφίλ της δημοσιογράφου Τζέσικα Γιέλινγκ.

Παράλληλα, η φωτογραφία που ανέβασε η Έιμι στο Instagram πρόκειται για ένα photoshop που έχει κάνει προσθέτοντας το δικό της κεφάλι και του συζύγου της, Κρις Φίσερ, στο σώμα της επίσης εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι!

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό! Ο αντισυμβατικός τρόπος που ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί μαζί με ένα δυνατό μήνυμα που θέλει να περάσει είναι υπέροχος!

Δείτε τον ξεκαρδιστικό τρόπο που επέλεξε η Έιμι Σούμερ να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειμι Σούμερ έγκυος Τζέσικα Γιέλινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ