Ανανεώστε τη σχέση σας «κλέβοντας» tips από το λεσβιακό σεξ - iefimerida.gr

Ανανεώστε τη σχέση σας «κλέβοντας» tips από το λεσβιακό σεξ

Ανανεώστε τη σχέση σας κλέβοντας tips από το λεσβιακό σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Sex toys, πορνό, αυνανισμός, φιλιά για ώρες, οργασμός πριν τη διείσδυση είναι μερικά από τα έξυπνα tips του λεσβιακού σεξ που μπορούν να ανανεώσουν την σεξουαλική σας ζώη.

H sex editor Ειρήνη Χειρδάρη (Sexelixis.gr), ρωτήσε ομοφυλόφιλες γυναίκες τί θα σας συμβούλευαν να προσθέσετε στο σεξ σας...

Δείτε πορνό και αυνανιστείτε μαζί

Σχεδόν το 30% των επισκεπτών των σάιτ πορνό στο ίντερνετ είναι πια γυναίκες. Η διαφορά του πώς βλέπουν πορνό οι άντρες και πώς οι γυναίκες- ομοφυλόφιλες και ετεροφυλόφιλες- είναι ότι οι δεύτερες το βλέπουν λίγο πιο ερευνιακά το θέμα. Υπάρχουν πολλά DVDs που θα σας δείξουν τεχνικές στοματικού σεξ, ερωτικού μασάζ ή τα πάντα για τo squirting, τη γυναικεία εκπσερμάτυση η οποία είναι πολύ της μόδας τελευταία (άλλοι λένε ότι λίγες γυναίκες το έχουν να μπορούν να τελειώνουν έξω απ΄το σώμα τους, άλλοι λένε ότι είναι κάτι που μαθαίνετε, στο βιβλιο "69 Μαθηματα σεξ" εχω γραψει την πιο απλη τεχνικη για να βοηθησετε την φιλη σας να ανακαλυψει το squirting). Ανάψτε κεριά, προμηθευτείτε λιπαντικά, δείτε τις ταινίες μαζί και αυνανιστείτε μαζί. Είναι κάτι που αρέσει πολύ στις λεσβίες γυναίκες. Βοηθά να αναπτύξετε οικειότητα μεταξύ σας. Και, κακά τα ψέματα, μερικές φορές το θες όπως ακριβώς το θες.

Η διαφορά τώρα του να βλέπετε πορνό με την φίλη σας από το πορνό που βλέπατε μικρός με τον κολλητό σας απ΄το σχολείο είναι ότι εκείνη την φιλάτε κάθε τόσο παθιασμένα. Το να μιλάτε hot και βρώμικα την ώρα της προβολής είναι must. Και δεν απαγορεύεται να δώσει ο ένας στον άλλον ένα χεράκι.

Δώστε της τουλάχιστον έναν οργασμό πριν την δυείσδυση

Στην περίπτωση των γυναικών, η υποκειμενική με την αντικειμενική διέγερση δεν είναι ίδιες. Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να είναι τρομερά υγρή αλλά η ίδια να μη νιώθει διεγερμένη. Σε αντίθεση με τους άντρες, που κάθε φορά που έχουν στύση σημαίνει κι ότι έχουν επιθυμία για σεξ, η ύγρανση στις γυναίκες δηλώνει περισσότερο την σεξουαλική ετοιμότητα και είναι μια αυτόματη λειτουργία του σώματος για να αποφευχθούν τραυματισμοί. Άρα πώς μπορείτε να ξέρετε εσείς αν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ; Εδώ και η ίδια δεν ξέρει. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξέρετε πότε ήρθε η ώρα της δυείσδυσης είναι να της δώσετε κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών τουλάχιστον έναν οργασμό. Στην περίπτωση των γυναικών μόνο τότε το σώμα ξυπνά εντελώς, κι είναι πανέτοιμο και για δυείσδυση και για πολλαπλούς οργασμούς κατά την διάρκεια του σεξ.

Μιλήστε για τα γεννητικά της όργανα

Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδιασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους. Οι μόνες που πραγματικά τα πάνε πολύ καλά με τα γεννητικά τους όργανα είναι οι ομοφυλόφιλες. Κάντε την να νιώσει άνετα για το σώμα της, μιλήστε της για την γεύση και την μυρωδιά της. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η γυνακεία σεξουαλικότητα είναι διαφορετική, πιο παθητική και πιο ναρκισιστική. Φυσικά μην υποτιμάτε ποτέ και τη δύναμη του στοματικού σεξ- αρέσει εξίσου σε γυναίκες και άντρες. Αρκεί να θυμάστε να μαλακώνετε την γλώσσα σας και να κάνετε κύκλους γύρω απ΄την κλειτορίδα αν έχετε μια καινούρια ερωμένη. Αμέσως μετά δοκιμάζετε σιγά σιγά να δείτε πόση πίεση της αρέσει να νιώθει σε αυτό το σημειο.

Φιλήστε την για ώρες

Για τις γυναίκες τα φιλιά είναι πιο σημαντικά από ότι είναι για τους άντρες. Όλες θυμούνται τους «good kissers» της ζωής τους. Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να την φιλήσετε κατά την δυείσδυση. Συνεχίστε. Το φιλί μετατρέπει ένα απλό καθημερινό σεξ με πάθος στην Ένωση, όπως λέγετε το σεξ το οποίο κάνει κανείς με ψυχή και σώμα. Είναι απαραίτητο και στο ταό και στο τάντρα σεξ. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε επίσης κατά τη διάρκεια του σεξ να φιλάτε ή να αγγίζετε το στήθος, μια από τις σημαντικότερες ερωτογενείς της ζώνες. Βέβαια εξαιτείας όλων αυτών των ορμονών που εκρύγνονται στο γυναικείο σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ πιθανόν το στήθος της να γίνεται υπερευαίσθητο και να πονάει. Πάντα δοκιμάζετε δειλά σε μια καινούρια ερωμένη- άλλες γυναίκες είναι ευαίσθητες μόνο στις θηλες, άλλες και σε άλλες περιοχές του στηθους, κάποιες όμως θέλουν πραγματικά πίεση και πονο στη στήθος την ώρα του σεξ.

Παίξτε με sex toys

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολύ πιο έντονους οργασμούς με ένα sex toy. Γι' αυτό άλλωστε έχει εφευρεθεί η τεχνολογία, για να ανταγωνίζεται την φύση στα σημεία. Τα sex toys είναι απαραίτητα στο λεσβιακό σεξ- αν δεν υπήρχαν αυτά, το σεξ μεταξύ γυναικών θα ήταν σαν παρατεταμένα προκαταρκτικά. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να της δώσετε και τα δύο, και την τεχνολογία και την φύση. Και δεν εννοώ εναλλάξ, μια τον δονητή της και μια εσάς, αλλά ταυτόχρονα.

Αρκεί να χρησιμοποιείσετε ένα απ΄τα καινιούρια cock rings με δόνηση ή δονούμενη πρόθεση για το πέος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ειδικά τζελ για διέγερση της κλειτορίδας και κρέμες για διέγερση του πέους- θα σας δώσουν εμπειρίες που δε μπορείτε να έχετε με φυσικό τρόπο. Να είναι εκείνη από πάνω για να μπορεί να έχει απόλυτο κοντρόλ σε ποιο σημείο θέλει κάθε φορά μεγαλύτερη διέγερση. Αν είστε εσείς από πάνω, για να βρείτε όλα εκείνα τα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο που έχουν διέγερση, τα οποία φυσικά γνωρίζουν οι γυναίκες αλλά δε μπορεί να ξέρει ένας άντρας, ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την πανάρχαια τεχνική του ταό: σφίγγετε όσο μπορείτε τους γλουτούς σας και το σώμα σας που σχηματίζει οριζόντιο «ς» και ξεκινάτε ωθήσεις σα να βιδώνετε. Χίλιες ωθήσεις και τουλάχιστον τριάντα λεπτά συνεχόμενης γυναικείας διέγερσης είναι το αξιοπρεπές σεξ σύμφωνα με το ταό- κουράγιο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ