Η Ρονάλντο του GNTM πόζαρε εντελώς γυμνή στο Instagram [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ρονάλντο του GNTM πόζαρε εντελώς γυμνή στο Instagram [εικόνες & βίντεο]

Η παίκτρια του GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία προκλητική, γυμνή φωτογραφία στο Instagram έβγαλε η η παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Ερμίδου.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να την φωνάζει «Ρονάλντο» του GNTM, μιας και παίζει ποδόσφαιρο και στην θέα των extensions η παίκτρια να βάζει τα κλάματα επειδή δεν θέλει να έχει τίποτα ψεύτικο πάνω της, αλλά η γυμνή φωτογραφία της Ειρήνη Ερμίδου στο Instagram έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό της στο Instagram, η παίκτρια είχε δημοσιεύσει το καλοκαίρι μία φωτογραφία όπου ποζάρει εντελώς γυμνή στην παραλία.

Χωρίς να φοράει καθόλου μαγιό, η Ειρήνη του GNTM πόζαρε πλάτη και γυμνή στον φακό, γράφοντας μάλιστα...« Οταν η ιρινούσκαγια (όπως αποκαλείται στο Instagram) δεν έχει φέρει μαγιό στην θάλασσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♐Ειρήνη Ερμίδου♐ (@irinouskayia) στις 22 Ιούλ, 2018 στις 8:34 πμ PDT

Βέβαια η παίκτρια του GNTM πλέον δεν μοιάζει καθόλου στο αμακιγιάριστο κορίτσι με τα ατίθασα και αχτένιστα μαλλιά που γνωρίσαμε, καθώς στο παιχνίδι μεταμορφώθηκε σε... Taylor Swift, κάνοντας αφέλειες, βάζοντας μαλλιά και κάνοντας ένα έντονο βάψιμο με κόκκινο κραγιόν και eyeliner.

Πλέον η Ειρήνη Ερμίδου δεν μοιάζει καθόλου στο αμακιγιάριστο κορίτσι με τα ατίθασα μαλλιά που γνωρίσαμε, καθώς στο παιχνίδι μεταμορφώθηκε σε... Taylor Swift, κάνοντας αφέλειες, βάζοντας μαλλιά και κάνοντας ένα έντονο βάψιμο με κόκκινο κραγιόν και eyeliner.

Δείτε την μεταμόρφωσή της στο 08:13:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM γυμνή φωτογραφία παίκτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ