10 hot μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη -Για καφέ, φαγητό και κοκτέιλ στην πιο «ζωντανή» περιοχή της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

10 hot μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη -Για καφέ, φαγητό και κοκτέιλ στην πιο «ζωντανή» περιοχή της πόλης [εικόνες]

Στο Pop Up Cocktail Bar της Νέας Σμύρνης/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο ιδιαίτερες συνοικίες των νοτίων προαστίων, πολύ κοντά στη θάλασσα, με υπέροχη πλατεία που σφύζει από ζωή: η Νέα Σμύρνη εδώ και δεκαετίες έχει τους δικούς της φανατικούς θαμώνες.

Aξίζει να την επισκεφτείτε και, μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε την έξοδό σας με μία βόλτα πριν στα μαγαζιά, καθώς διαθέτει μία από τις πιο ενημερωμένες αγορές στην πόλη.

1) Classic Nouveau

Το πρώτο wine bar της περιοχής, όπου θα βρείτε πάνω από εβδομήντα ετικέτες Ελλήνων παραγωγών, πολλές εκ των οποίων μπορείτε να απολαύσετε και σε ποτήρι, ενώ εξαιρετικά είναι και τα συνοδευτικά, όπως οι ποικιλίες αλλαντικών, τυριών (πολλά ελληνικά, όπως αρσενικό Νάξου, λαδοτύρια κ.λπ.) .

Επίσης, εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε κι έναν special καφέ, που εισάγεται από την Κολομβία και καβουρδίζεται στο μαγαζί για να είναι ολόφρεσκος.

Συχνά, οι ιδιοκτήτες διοργανώνουν και τις βραδιές γευσιγνωσίας, αλλά και lives που κινούνται σε jazz και soul ρυθμούς.

Γνωρίστε 10 hot μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Σμύρνη ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ