Ναρκωτικά και ανομία φέρνουν λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ -Συνεδριάζει η Σύγκλητος - iefimerida.gr

Ναρκωτικά και ανομία φέρνουν λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ -Συνεδριάζει η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ / Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις επόμενες ενέργειές της για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών πέριξ των εγκαταστάσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόκειται να αποφασίσει σήμερα, σε συνεδρίασή της, η Σύγκλητος.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποφασιστεί η συμβολική αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου, καθώς καθημερινά καταγράφονται όλο και περισσότερα περιστατικά απειλών προς φοιτητές από τοξικομανείς που ζητούν χρήματα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ, Στάθης Ευσταθόπουλος, επεσήμανε ότι υπάρχουν πανεπιστημιακά Ιδρύματα που βρίσκονται σε απόγνωση και αυτό οφείλεται στις ακατανόητες ενέργειες της πολιτείας.

Πρόσθεσε ότι, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, η επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου όπως τη νομοθέτησε εκ νέου πριν από δύο χρόνια η κυβέρνηση, λειτουργεί ως άσυλο προστασίας της ανομίας.

Ο κ. Ευσταθόπουλος κάλεσε επίσης Πολιτεία να ξαναδεί το ζήτημα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι πανεπιστημιακές αρχές καλούν την αστυνομία, η οποία όμως δεν έρχεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ