Η... φαγούρα του διάσημου ηθοποιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Η... φαγούρα του διάσημου ηθοποιού [εικόνες]

Οταν οι επώνυμοι χαλαρώνουν στο μπαλκόνι τους και οι παπαράτσι παραμονεύουν [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός της φωτογραφίας δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να χαλαρώνει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε... Οπως και τόσοι άλλοι, όμως, υπολόγιζε χωρίς τους παπαράτσι, που για άλλη μια φορά βρίσκονταν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή...

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ζακ Εφρον, που όπως γράφει το Gossip-tv.gr βρισκόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για την προώθηση της νέας του ταινίας, που φέρει τον τίτλο «Τhe Lucky One».

Σίγουρα, πάντως, αυτός δεν ήταν καθόλου τυχερός, αφού οι φωτογράφοι που καραδοκούσαν, μόλις τον είδαν να... ξύνεται ανέμελος στο μπαλκόνι του, έσπευσαν να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο.

Οι παπαράτσι παραμονεύουν σε κάθε γωνία και το απέδειξαν περίτρανα για άλλη μια φορά! Οι φωτογραφίες, όπως είναι φυσικό, κάνουν το γύρο του κόσμου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ