Ευγενία - Αδωνις: Η σχέση μας πέρασε κρίση και θα... ξαναπεράσει - iefimerida.gr

Ευγενία - Αδωνις: Η σχέση μας πέρασε κρίση και θα... ξαναπεράσει

Ευγενία - Αδωνις: Η σχέση μας πέρασε κρίση και θα ξαναπεράσει...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της χώρας, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλούν μαζί και εμφανίζονται ίσως πιο... αποκαλυπτικοί από ποτέ, αφού δεν διστάζουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση, αλλά και την κρίση... στο γάμο τους.

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο «Τhema People» του Πρώτου Θέματος, αποκάλυψαν ότι όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι εκείνοι πέρασαν κρίση στη σχέση τους. Μάλιστα δεν διστάζουν να προβλέψουν πως «θα ξαναπεράσουμε κρίση. Οι σχέσεις δεν είναι επίπεδες, έχουν σκαμπανεβάσματα».

Αποκαλυπτικός, όμως, εμφανίστηκε ειδικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, όταν ερωτώμενος για το κατά πόσο η οικονομικη κρίση έχει αγγίξει και τα δικά του εισοδήματα, απάντησε πως όχι απλά έχουν μειωθεί, αλλά «έχουν μηδενιστεί». «Βιώνω μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ζωής μου... Με υπερηφάνεια όμως λέω ότι αυτό δε με εμπόδισε να απαρνηθώ την υπουργική καρέκλα, υπηρετώντας μέχρι τέλος τα πιστεύω μου», καταλήγει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ