ΠΑΟΚ, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν διατηρούν το απόλυτο των νικών - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν διατηρούν το απόλυτο των νικών

Πανηγυρικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ / Φωτογραφία: Μotionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένοι για σπουδαία πράγματα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μετά τη χθεσινή νίκη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη, οι Θεσσαλονικείς έφθασαν στις επτά νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League και εάν προστεθούν οι πέντε συνεχείς νίκες στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος, το απόλυτο του ΠΑΟΚ έχει φθάσει αισίως στις 12 αναμετρήσεις.

Αναζητώντας κάτι ανάλογο στο σύνολο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διαπιστώνεται πως από τα «καλά» πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, μόνο η Αϊντχόφεν και η Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής. Οι Παριζιάνοι μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οι Ολλανδοί εννέα νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.

Χωρίς βαθμολογική απώλεια παραμένουν οι Τρε Φιόρι και Πεναρόζα, αλλά στο πρωτάθλημα του Σαν Μαρίνο, όπως και η Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, που έχουν από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον πίνακα με τις «απόλυτες» ομάδες της Ευρώπης βγήκαν αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους, η Σάλτσμπουργκ και η ΑΕΚ Λάρνακας, που παραχώρησαν ισοπαλίες, διατηρώντας ωστόσο το αήττητό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΠΑΟΚ ρεκόρ αηττητος ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ