Formula 1: Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη -Στέψη για τον Χάμιλτον στο Μεξικό - iefimerida.gr

Formula 1: Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη -Στέψη για τον Χάμιλτον στο Μεξικό

Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη -Στέψη για τον Χάμιλτον στο Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη νίκη του όχι μόνο στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά από τις αρχές του 2013 στην Αυστραλία πανηγύρισε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Στον 18ο αγώνα της χρονιάς, ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού στην πίστα του Οστιν. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός, Λιούις Χάμιλτον, με Mercedes, που το Σάββατο είχε εξασφαλίσει την pole position.

Όμως o Χάμιλτον χρειαζόταν 8 βαθμούς περισσότερους από τον Φέτελ (τερμάτισε τέταρτος) για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για 5η φορά, κάτι που δεν κατάφερε! Η στέψη για τον πιλότο της γερμανικής ομάδας πήρε αναβολή για μία εβδομάδα, καθώς εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αυτό θα συμβεί την επόμενη Κυριακή στο Μεξικό.

Η κατάταξη στον αγώνα των ΗΠΑ:

Formula 1: Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη -Στέψη για τον Χάμιλτον στο Μεξικό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Ραϊκόνεν Χάμιλτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ