Βρετανία: Το γράμμα που άφησαν στην άκρη λίμνης μαζί με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο -Θα σας αγγίξει την καρδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανία: Το γράμμα που άφησαν στην άκρη λίμνης μαζί με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο -Θα σας αγγίξει την καρδιά [εικόνες]

Το συγκινητικό γράμμα μιας λίμνης (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απώλεια ενός κοντινού προσώπου μπορεί να ραγίσει την καρδιά ή να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι «δεύτερη ζωή δεν έχει».

Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στην απώλεια με τους περισσότερους να θέλουν να έρχονται κοντά με το πρόσωπο που έχασαν. Αυτό το καταφέρνουν, συνήθως, πηγαίνοντας στον τάφο του αγαπημένου τους, καθώς πιστεύουν ότι έτσι έρχονται σε επαφή μαζί του.

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και η σύζυγος ενός άντρα στο Μίντλαντς της Αγγλίας, η οποία θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στη λίμνη όπου σκόρπισε τις στάχτες του.

Η γυναίκα, όμως, δεν τα κατάφερε και αποφάσισε να αφήσει ένα συγκινητικό σημείωμα δίπλα στη λίμνη μαζί με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να πετάξει το λουλούδι στη λίμνη για μένα; Η στάχτη του συζύγου μου είναι στην λίμνη και δεν μπορώ να φτάσω στην άκρη με την αναπηρική μου καρέκλα. Οι πύλες έχουν κλείσει και έχω να ταξιδέψω πίσω στον βορρά το βράδυ. Σας ευχαριστώ», έγραφε το σημείωμα που δημοσίευσε στο Twitter κωπηλατική ομάδα.

This note was left on the gate at the water this afternoon. No name or number left but whoever you are, rest assured your rose is in place in the middle of the lake. pic.twitter.com/GAQcbQRSZJ

Η ομάδα έριξε το τριαντάφυλλο στην λίμνη, εκπληρώνοντας την επιθυμία της γυναίκας.

Το σημείωμα χτύπησε μια ευαίσθητη χορδή στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι κοινοποίησαν τις φωτογραφίες. «Αυτό αποκαθιστά την πίστη μου στον κόσμο», «Είναι πολύ όμορφο και συνάμα τόσο λυπηρό», «Τόσο όμορφο να κάνεις κάτι για κάποιον που δεν ξέρεις. Ελπίζω αυτή η γυναίκα να το μάθει», «Υπάρχουν μερικοί όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο», ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σημείωμα Λίμνη θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ