Κοντά στην απόλυση ο Λοπετέγκι από την Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Κοντά στην απόλυση ο Λοπετέγκι από την Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο]

Ο Λοπετέγκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τελειώνει» ο Λοπετέγκι από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το ραντεβού που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζούλεν Λοπετέγκι (λίγο αφότου είχε υποστεί νέο κάζο η Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας 2-1 εντός έδρας από την Λεβάντε), η εικόνα που είχε περάσει προς τα έξω ήταν πως ο πρόεδρος των "μερένγκες" αποφάσισε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον προπονητή.

Όπου τελευταία ευκαιρία, βάλτε το ματς της ερχόμενης Τρίτης με την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League που προηγείται του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα με τον Λοπετέγκι να εμφανίζεται όμως πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τους Τσέχους.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Marca", ο Σαντιάγο Σολάρι όχι απλά είναι ο Νο 1 υποψήφιος αυτή τη στιγμή για να τον διαδεχτεί στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης της τελευταίας τριετίας αλλά να το κάνει και μέσα στις προσεχείς ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λοπετεγκι Ρεάλ Μαδρίτης Σολάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ