Πόσο θα κοστίσει φέτος το αρνάκι - iefimerida.gr

Πόσο θα κοστίσει φέτος το αρνάκι

Πόσο θα κοστίσει φέτος το αρνάκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκαν πολλοί καταναλωτές για να κάνουν μία πρώτη έρευνα αγοράς για το πασχαλινό τραπέζι. Δεν ήταν λίγοι πάντως αυτοί που έφυγαν ικανοποιημένοι από τις τιμές που αντίκρισαν, αφού υπ[άρχει μία μείωση στο κόπστος του οβελία έως και 2 ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Ενδεικτικά, οι τιμές φέτος κυμαίνονται από 6 – 9 ευρώ το κιλό. Ωστόσο παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως οι τιμές θα ανέβουν την επόμενη εβδομάδα κατά ένα ευρώ, γι αυτό και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που έχουν ήδη αγορά το αρνάκι και το έχουν αποθηκεύσει στην κατάψυξη, ώστε να αποφύγουν το καπέλο στις τιμές μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Την ίδια ώρα οριστικό τέλος μπήκε στο «κίνημα του οβελία» χωρίς μεσάζοντες απαγόρευσαν ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Περιφερειακές Διευθύνσεις Υγείας αφού ξεκαθάρισαν πως η διάθεση του κρέατος πρέπει να γίνεται με αυστηρούς κανόνες και ελέγχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ