Γεννηματά: Πικράναμε αλλά δεν απογοητεύσαμε τον κόσμο - iefimerida.gr

Γεννηματά: Πικράναμε αλλά δεν απογοητεύσαμε τον κόσμο

Γεννηματά: Πικράναμε αλλά δεν απογοητεύσαμε τον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τα λάθη αλλά και την επιτυχημένη όπως είπε προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου για να σωθεί η χώρα, μίλησε η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στο Σκαι η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «δεν δέχομαι ότι απογοητεύσαμε, δέχομαι ότι πικράναμε, αλλά όχι ότι απογοητεύσαμε. Πώς έφτασε η χώρα ως εδώ; Να ζητήσουν και οι άλλοι συγνώμη, όχι μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος».

Για την χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω, υποστήριξε ότι «η γραμμή του κ. Σαμαρά τροφοδοτεί δυστυχώς τις τυφλές πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού. Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε στο Αιγάλεω τη σύνοψη της πολιτικής του γραμμής. Αλαζονεία, παντελής απουσία αυτοκριτικής, δημαγωγικές υποσχέσεις με μισόλογα, για να μη φανεί ότι αυτές προσκρούουν σε όσα ο ίδιος υπέγραψε και ψήφισε, αόριστες αναφορές σε ισοδύναμα δημοσιονομικά μέτρα που είναι επανάληψη αυτών που έλεγε ο κ. Καραμανλής το 2009».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ