Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα -Εντοπίστηκαν και νέα ευρήματα - iefimerida.gr

Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα -Εντοπίστηκαν και νέα ευρήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, οι οποίες ξεκίνησαν από την Πέμπτη, στην τάφρο όπου εντοπίστηκε τμήμα ανθρώπινου κρανίου.

Σήμερα από νωρίς το πρωί άνδρες της Π.Υ. Πρέβεζας, μαζί με κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ και εθελοντές της ΛΕΚ Πρέβεζας βρέθηκαν στην τάφρο, ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν νέα ευρήματα, τα οποία περισυνελέγησαν και εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Ιωαννίνων για τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου.

Το μακάβριο εύρημα πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη από το 2010, Αγγελική Πεπόνη. Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέταση του από τον Ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι συγγενείς της κοπέλας, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, έδωσαν δείγμα DNA, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι το κρανίο ανήκει στην 26χρονη.

Πηγή: epirustv, prevezatoday

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρέβεζα κρανίο Αγγελική Πεπόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ