Στην Κεφαλονιά ο Μητσοτάκης -Συναντήθηκε με ντόπιους και στελέχη της ΝΔ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Κεφαλονιά ο Μητσοτάκης -Συναντήθηκε με ντόπιους και στελέχη της ΝΔ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κεφαλονιά που γιορτάζει σήμερα τον τοπικό της πολιούχο, τον Αγιο Γεράσιμο, βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης το πρωί παραβρέθηκε στην Λιτανεία του Αγίου Γερασίμου, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς.

Αμέσως μετά έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά όπου συνομίλησε με ντόπιους, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη της ΝΔ. Στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόδη Κράτσα, υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τη ΝΔ, αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πόσταρε μερικές φωτογραφίες από την περιοδεία του στο νησί και έγραψε στo Twitter: «Σήμερα είμαι στην Κεφαλονιά,στη γιορτή του Αγ.Γερασίμου μαζί με την κ. Κράτσα,υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων που στηρίζει η ΝΔ. Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία &διεθνή εμβέλεια που θα δώσει στα νησιά μας την εξωστρεφή αναπτυξιακή προοπτική που στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περιοδεία στην Κεφαλονιά
Ο πρόεδρος της ΝΔ με Κεφαλλονίτες
Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά βρέθηκε και ο Βασίλης Οικονόμου
Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε στο νησί και με στελέχη του κόμματός του

Σήμερα είμαι στην Κεφαλονιά,στη γιορτή του Αγ.Γερασίμου μαζί με την κ. Κράτσα,υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων που στηρίζει η ΝΔ. Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία &διεθνή εμβέλεια που θα δώσει στα νησιά μας την εξωστρεφή αναπτυξιακή προοπτική που στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια. pic.twitter.com/AdtTvJD8hp

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Κεφαλονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ