Ενωση Κεντρώων για επέκταση αιγιαλίτιδας ζώνης: Οδεύουμε σε νέες περιπέτειες - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων για επέκταση αιγιαλίτιδας ζώνης: Οδεύουμε σε νέες περιπέτειες

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδεύουμε προς νέες περιπέτειες σχολιάζει η Ενωση Κεντρώων αναφερόμενη στις ανακοινώσεις του Νίκου Κοτζιά και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης.

«Όσον αφορά αυτά που είπε ο πρωθυπουργός και ο κ. Κοτζιάς στην τελετή παραλαβής και παράδοσης του Υπουργείου Εξωτερικών για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 μίλια, έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Κάθε αλλαγή στην εξωτερική πολιτική προϋποθέτει σύμφωνη γνώμη των πολιτικών αρχηγών και ενημέρωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:

«Νομίζουμε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί οδό που γεννά περιπέτειες και λειτουργεί σαν τυφλό όργανο των ΗΠΑ. Μόνο που οι ΗΠΑ δεν έχουν μπέσα, δημιουργούν προβλήματα και το κόστος θα το πληρώσει μόνο η Ελλάδα. Καλό θα είναι οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατό, γιατί οδεύουμε προς περιπέτειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων αιγιαλίτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ