Γνωστά ονόματα πίσω από τα αυθαίρετα παλάτια της Μυκόνου - iefimerida.gr

Γνωστά ονόματα πίσω από τα αυθαίρετα παλάτια της Μυκόνου

Γνωστά ονόματα πίσω από τα αυθαίρετα παλάτια της Μυκόνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα γενιά αυθαιρέτων ξεφύτρωσε στη Μύκονο, αφού μετά από ελέγχους που έγιναν το Φεβρουάριο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 40 περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών και εργασιών.

Σύμφωνα με το Έθνος στη λίστα των ελεγκτών φιγουράρουν 16 περιπτώσεις με πρωταγωνιστές γνωστά πρόσωπα, επιχειρηματίες, ξενοδόχους κ.α. Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας βρίσκεται και η ιδιοκτήτρια κοσμοπολίτικου εστιατορίου, η οποία εντοπίστηκε χωρίς οικοδομική άδεια.

Παράλληλα διαπιστώθηκαν αυθαιρεσίες 100 τ.μ. σε κτίσματα γνωστού κατασκευαστή πολυτελών κατοικιών στον Καλαφάτη, το όνομα είναι δημοφιλές στις κοσμικές στήλες για τις κατακτήσεις του, αλλά και για την παρέα που κάνει με σελέμπριτις, ενώ συνηθίζει να πηγαίνει στο νησί με ελικόπτερο. Και η λίστα δε σταματά εκεί καθώς υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως γνωστού κατασκευαστή του νησιού, η κατοικία του οποίου φτάνει τα 300 τ.μ., αλλά δεν έχει οικοδομική άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ