Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θρίλερ «Φαρμάκη - Αγγλούπα» - Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα - iefimerida.gr

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θρίλερ «Φαρμάκη - Αγγλούπα» - Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θρίλερ «Φαρμάκη - Αγγλούπα» - Εξελίξεις μέσα στην εβδομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου ο επιχειρηματίας Αλέξης Αγγλούπας για τη γνωστή υπόθεση του τραυματισμού της Γωγώς Φαρμάκη, ενώ στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ηδη, έχουν καταθέσει οκτώ ακόμη άτομα και, όπως γράφεται στο protothema.gr, για τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και μπαίνει πλέον στο τελικό της στάδιο.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Γωγώ Φαρμάκη ανέφερε ότι ο πυροβολισμός της δεν ήταν ατύχημα αλλά σκόπιμη ενέργεια από τον Αλεξάνδρου Αγγλούπα, αναμένεται να ασκηθούν εκ νέου διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Αρχικά, όταν η ηθοποιός νοσηλευόταν με ακατάσχετη αιμορραγία στην εντατική και δεν μπορούσε να μιλήσει, η αδελφή της Ολγα και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας κατέθεταν ότι πρόκειται για ατύχημα, με τον επιχειρηματία να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «πήγα να βγάλω το πιστόλι που κατείχα νόμιμα από το σακάκι και αυτό εκπυρσοκρότησε».

Ένα μήνα μετά, όμως, όταν η η Γωγώ συνήλθε από το κόμμα και μπόρεσε να καταθέσει, τα δεδομένα άλλαξαν. Η ηθοποιός αναίρεσε τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία και της αδελφής της, καθώς στην κατάθεσή της ανέφερε ότι πυροβολήθηκε σκοπίμως και όχι κατά λάθος.

Σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης, ο δικηγόρος της Γωγώς Φαρμάκη, Ιωάννης Απατσίδης, αναφέρει πως «η εντολέας μου είχε την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί για ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Αν είχε πεθάνει, κανείς προφανώς δεν θα είχε μάθει την αλήθεια» , ενώ για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των ερευνών τονίζει ότι «λόγω της ιδιάζουσας αρχικής πορείας της, η εξέλιξή της ήταν φυσικό να καθυστερήσει στην πορεία. Σε ό,τι αφορά στις άδειες οπλοφορίας, καλό θα ήταν να υπάρχουν και να εφαρμόζονται αντικειμενικά κριτήρια χορηγήσεώς τους, για να αποφεύγονται τα γνωστά έκτροπα».

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Αφενός η υγεία της είναι εξαιρετικά εύθραστη, καθότι υποβλήθηκε σε νέα εγχείρηση και η αποκατάστασή της αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο, γεγονός που έχει ως συνέπεια την επ΄αόριστον αναβολή των προσωπικών, και επαγγελματικών της ονείρων, αφετέρου, όπως αναφέρει το περιβάλλον της, τη στενοχωρεί ιδιαίτερα το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αδελφή της Ολγα.

Μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης, οι σχέσεις των δύο αδελφών έχουν μπει στον πάγο, αφού όπως λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στο «ΘΕΜΑ», τα δύο κορίτσια έχουν να μιλήσουν από εκείνο το βράδυ. Συγκεκριμένα αναφέρει πως μετά την έξοδο της Γωγώς από το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου και νοσηλευόταν δεν έχουν ανταλλάξει ούτε καλημέρα. «Και αυτό είναι κάτι που έχει διαλύσει ψυχολογικά τη μικρή. Της έχει κοστίσει πολύ γιατί οι δύο αδερφές ήταν πολύ αγαπημένες», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ