Δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» βεγγαλικά οι αστυνομικοί - iefimerida.gr

Δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» βεγγαλικά οι αστυνομικοί

Δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» βεγγαλικά οι αστυνομικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο πλησιάζει το Πάσχα όλη η χώρα γεμίζει με κάθε είδους βαρελότα και κροτίδες. Μάλιστα οι Αρχές δε σταματούν να κάνουν ελέγχους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας και συνεχώς εντοπίζουν μεγάλες ποσότητες από επικίνδυνα βεγγαλικά.

Χαρακτηριστικό είναι πως εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που έλεγχοι δε σταματούν ποτέ, Αστυνομία τρέχει να προλάβει... την Ανάσταση σε πολλά σημεία της χώρας.

Στη Χίο μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα αστυνομικοί εντόπισαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Μάρκου, μιας από τις δυο ενορίες του Βροντάδου που συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό έθιμο του ρουκετοπόλεμου. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 24 ρουκέτες, 62 κενά καλούπια για την εκτόξευση των πύρινων σαϊτών, δυο σφυριά και μια ξύλινη βάση για ρουκέτες.

Στην Κορινθία οι Αρχές συνέλαβαν έναν 52χρονου που είχε στην κατοχή του 358 κροτίδες και σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του εντόπισαν άλλα 547 βεγγαλικά διαφόρων τύπων και 6.901 κροτίδες, καθώς και ένα μαχαίρι.

Στις Σέρρες η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί σε ένα κατάστημα της πόλης, αποκάλυψε ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης του διέθετε προς πώληση 4.470 κροτίδες και βεγγαλικά κι έτσι τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τρίπολη ένας 19χρονος δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να κρύψει τα βεγγαλικά και τα είχε αφήσει στην αυλή του σπιτιού. Οι αστυνομικοί βρήκαν 550 κροτίδες.

Ενας 41χρονος από τη Ρόδο μετέφερε σε δυο Ι.Χ. φορτηγάκια 17 κροτίδες και 121 βεγγαλικά διαφόρων τύπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ