Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Σύνταγμα

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Σύνταγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κατάγματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ο ειδικός φρουρός που χτυπήθηκε από αγνώστους χθες το μεσημέρι στο Σύνταγμα, την ώρα που έβγαινε από το Μετρό στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαρχηγός της αστυνομίας Νίκος Σερέτης, ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Γρηγόρης Μπαλάκος και ο πρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, επισκέφθηκαν τον ειδικό φρουρό στο νοσοκομείο, για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός «έπεσε πάνω» σε μια ομάδα ατόμων, που όπως λέει η αστυνομία, επέστρεφε από την κηδεία του 77χρονου συνταξιούχου ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο στο Σύνταγμα.

Οι νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν με μανία και του άρπαξαν το υπηρεσιακό του σακάκι, τον ασύρματο και την εξάρτηση του. Ο αστυνομικός κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια από συναδέλφους του που ήταν κοντά στην Βουλή.

Οι δράστες κρέμασαν τα αντικείμενα του νεαρού αστυνομικού σε ένα δέντρο, δίπλα στο σημείο της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου. Οι αστυνομικοί παρά τις έρευνες που πραγματοποίησαν στην περιοχή, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ