Μιλένα Αποστολάκη για την έρευνα κατά του iefimerida: Ορμπαν, Τσάβες και Ερντογάν βρήκαν μιμητές στη χώρα μας - iefimerida.gr

Μιλένα Αποστολάκη για την έρευνα κατά του iefimerida: Ορμπαν, Τσάβες και Ερντογάν βρήκαν μιμητές στη χώρα μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα διεθνή παραδείγματα φίμωσης του τύπου παραθέτει η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη για να σχολιάσει την έρευνα που διατάχθηκε σε βάρος του iefimerida, για δημοσίευμα.

Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη:

Οι δημοκρατίες τον 21ο αιώνα δεν καταλύονται με στρατιωτικά πραξικοπήματα . Δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες με αυταρχικό υπόβαθρο μεθοδεύουν πλέον στις μέρες μας με άλλους τρόπους την αποψίλωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ένας από τους προσφορότερους είναι ο περιορισμός στην ελευθερία έκφρασης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η απόπειρα χειραγώγησης και φίμωσής τους.

Το παράδειγμα του Τσάβες στη Βενεζουέλα, του Ορμπαν στην Ουγγαρία, του Κατσίνσκι στην Πολωνία του Ερντογάν στην Τουρκία φαίνεται να βρίσκει άξιους μιμητές στη χώρα μας.


Οι απόπειρες τρομοκράτησης του τύπου θίγουν θεμελιώδεις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κράτους δικαίου .


Η υπεράσπιση αυτών των αρχών συνιστά σήμερα χρέος για κάθε δημοκράτη Έλληνα πολίτη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιλένα Αποστολάκη έρευνα iefimerida
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ