Οι ατασθαλίες των υπουργών χρήζουν διερεύνησης- Ο Κώστας Τασούλας για την έρευνα σε βάρος του iefimerida

Πρέπει οι υπουργοί να αποκαλύψουν όλα όσα είπαν για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων τους, ο ένας σε βάρος του άλλου στο Υπουργικό Συμβούλιο, σχολιάζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας.

Και όχι να μπαίνουν στο στόχαστρο οι δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν ώς όφειλαν με το θέμα. Μάλιστα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπόθαλψη των καταγγελομένων.

Η δήλωση του Κώστα Τασούλα:

«Οταν ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης αλληλοκατηγορούνται στο υπουργικό συμβούλιο για κακοδιαχείριση των απορρήτων δαπανών των υπουργείων τους και ο πρωθυπουργός νίπτει τας χείρας του, τότε αυτό συνιστά το απόγειο της κυβερνητικής αποσύνθεσης αλλά και υπόθαλψη των καταγγελλομένων. Και, αντί, όπως απαιτεί η στοιχειώδης ευθιξία και διαφάνεια, ο κάθε καταγγέλλων να δημοσιοποιήσει ευθέως τα όσα στοιχεία διαθέτει καθώς αυτή η διαχείριση αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, βλέπουμε να μπαίνει στο στόχαστρο η iefimerida.gr που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά και αποκαλυπτικά, ως όφειλε, με το σοβαρό αυτό θέμα. Οι διαχειριστικές ατασθαλίες στα απόρρητα κονδύλια που καταγγέλθηκαν, χρήζουν διερεύνησης και όχι η δημοσιογραφική έρευνα που προκλήθηκε εύλογα από τις υπουργικές αυτές φοβερές και πρωτοφανείς αλληλοκατηγορίες. Η ελευθερία του Τύπου προστατεύει από την ασυδοσία της εξουσίας και τώρα είμαστε μπροστά σε φαινόμενο ασυδοσίας της εξουσίας και μάλιστα ομολογημένο από την ίδια την καταρρέουσα εξουσία!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ