Οι ατασθαλίες των υπουργών χρήζουν διερεύνησης- Ο Κώστας Τασούλας για την έρευνα σε βάρος του iefimerida - iefimerida.gr

Οι ατασθαλίες των υπουργών χρήζουν διερεύνησης- Ο Κώστας Τασούλας για την έρευνα σε βάρος του iefimerida

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρέπει οι υπουργοί να αποκαλύψουν όλα όσα είπαν για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων τους, ο ένας σε βάρος του άλλου στο Υπουργικό Συμβούλιο, σχολιάζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας.

Και όχι να μπαίνουν στο στόχαστρο οι δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν ώς όφειλαν με το θέμα. Μάλιστα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπόθαλψη των καταγγελομένων.

Η δήλωση του Κώστα Τασούλα:

«Οταν ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης αλληλοκατηγορούνται στο υπουργικό συμβούλιο για κακοδιαχείριση των απορρήτων δαπανών των υπουργείων τους και ο πρωθυπουργός νίπτει τας χείρας του, τότε αυτό συνιστά το απόγειο της κυβερνητικής αποσύνθεσης αλλά και υπόθαλψη των καταγγελλομένων. Και, αντί, όπως απαιτεί η στοιχειώδης ευθιξία και διαφάνεια, ο κάθε καταγγέλλων να δημοσιοποιήσει ευθέως τα όσα στοιχεία διαθέτει καθώς αυτή η διαχείριση αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, βλέπουμε να μπαίνει στο στόχαστρο η iefimerida.gr που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά και αποκαλυπτικά, ως όφειλε, με το σοβαρό αυτό θέμα. Οι διαχειριστικές ατασθαλίες στα απόρρητα κονδύλια που καταγγέλθηκαν, χρήζουν διερεύνησης και όχι η δημοσιογραφική έρευνα που προκλήθηκε εύλογα από τις υπουργικές αυτές φοβερές και πρωτοφανείς αλληλοκατηγορίες. Η ελευθερία του Τύπου προστατεύει από την ασυδοσία της εξουσίας και τώρα είμαστε μπροστά σε φαινόμενο ασυδοσίας της εξουσίας και μάλιστα ομολογημένο από την ίδια την καταρρέουσα εξουσία!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ