Γεννηματά: «Ο Σαμαράς έχει απίστευτο πολιτικό θράσος» - iefimerida.gr

Γεννηματά: «Ο Σαμαράς έχει απίστευτο πολιτικό θράσος»

Γεννηματά: «Ο Σαμαρά έχει απίστευτο πολιτικό θράσος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλαζονεία και δημαγωγικές υποσχέσεις, καταλογίζει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω.«Η γραμμή του κ. Σαμαρά τροφοδοτεί δυστυχώς τις τυφλές πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε ότι «ο κ. Σαμαράς παρουσίασε σήμερα στο Αιγάλεω τη σύνοψη της πολιτικής του γραμμής. Αλαζονεία, παντελής απουσία αυτοκριτικής, δημαγωγικές υποσχέσεις με μισόλογα, για να μη φανεί ότι αυτές προσκρούουν σε όσα ο ίδιος υπέγραψε και ψήφισε, αόριστες αναφορές σε ισοδύναμα δημοσιονομικά μέτρα που είναι επανάληψη αυτών που έλεγε ο κ. Καραμανλής το 2009».

Η Φώφη Γεννηματά έκανε επίσης λόγο για «απίστευτο πολιτικό θράσος» του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος «παρουσίασε ως βασικό του επίτευγμα τη μείωση του δημοσίου χρέους και του ετήσιου κόστους εξυπηρέτησής του, δηλαδή αυτό που πέτυχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ