Οι σικ εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Λάνθιμου -Η εκθαμβωτική Έμμα Στόουν και η κομψή Ρέιτσελ Βάις δύο μήνες μετά την γέννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σικ εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Λάνθιμου -Η εκθαμβωτική Έμμα Στόουν και η κομψή Ρέιτσελ Βάις δύο μήνες μετά την γέννα [εικόνες]

Οι πρωταγωνίστριες του «The Favourite» και ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος /Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The favourite» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, στο Britain Film Festival και όλοι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές ήταν εκεί.

Η Έμμα Στόουν, η Ρέιτσελ Βάις, η Ολίβια Κόουλμαν και ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί. Η 29χρονη Έμμα Στόουν φόρεσε μια μεταλλική ασημένια μακριά τουαλέτα με Old Hollywood glamour.

Είχε τα κόκκινα μαλλιά της σπαστά σε vang look με ένα ασημένιο sparkling αξεσουάρ στα μαλλιά. Είχε ασημένια κοσμήματα και σκιά και κόκκινο κραγιόν, εντυπωσιάζοντας με το vintage στιλ της.

Στο after party, διάλεξε κάτι πιο απλό αλλά ταυτόχρονα σικ, ένα λευκό κοστούμι και λευκά πέδιλα. Από την άλλη, η 48χρονη Ρέιτσελ Βάις έδειξε την σιλουέτα της δύο μήνες μετά την γέννα.

Δείτε τις κομψές εμφανίσεις των πρωταγωνιστριών του Favorite στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ