Ανατροπή στο φετινό Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Ανατροπή στο φετινό Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει

Ο Σάκης Τανιμανίδης στα γυρίσματα του Survivor 2/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτομέρειες για το Survivor του 2019 αποκάλυψε σε τούρκικα ΜΜΕ ο Αντζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ajanshaber.com.tr, το Survivor 3 δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς θα διεξαχθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και θα μεταδίδεται μαζί στις δύο χώρες.

«Το φετινό Survivor θα είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα μεταδίδεται στις δύο χώρες το ίδιο βράδυ», δήλωσε ο Ιλιτζαλί και υποστήριξε πως «εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η «αναζήτηση» στις δύο χώρες για να βρεθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν την τουρκική και την ελληνική ομάδα».

Στην Τουρκία, βέβαια, έχει γίνει γνωστό πως ένας από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας θα είναι ο 45χρονος, Μουράτ Οζτούρκ που έγινε γνωστός από το το Master Chef Τουρκίας.

Tο Survivor 3 δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς θα διεξαχθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και θα μεταδίδεται μαζί στις δύο χώρες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivorGR Survivorgreece survivor 3 Τουρκία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ