Ετοιμάζει πρόταση για τον Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν - iefimerida.gr

Ετοιμάζει πρόταση για τον Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς / Φωτογραφία: LA Galaxy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο 37χρονος Σουηδός σούπερ σταρ δεν ανοίγει τα χαρτιά του, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο «Ιμπρα» περιμένει πρόταση της Μίλαν, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, καθώς οι «ροσονέρι» θέλουν έναν τρίτο επιθετικό, που να γνωρίζει το ιταλικό πρωτάθλημα και να μπορεί να βοηθήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας στο Europa League.

Ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει σημειώσει 20 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ σε 24 παιχνίδια, στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, δείχνει θετικός στο να επιστρέψει στην Ευρώπη και να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Ο Σουηδός άσος πέρασε τον Ατλαντικό τον περασμένο Μάρτιο και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Αντζελες έως το τέλος του 2019, αλλά η διοίκηση θέλει να του ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ