Ηράκλειο: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική ο 30χρονος που πνίγηκε με σουβλάκι - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική ο 30χρονος που πνίγηκε με σουβλάκι

Ασθενοφόρο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η αγωνία των οικείων του 30χρονου άνδρα, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες στραβοκατάπιε την ώρα που έτρωγε ένα σουβλάκι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο άτυχος 30χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους συγγενείς του να ελπίζουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος θα βγει νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη της ζωής του.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, την ώρα που ο 30χρονος έτρωγε, σε εγκαίνια καταστήματος στις Μοίρες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να παλεύει για τη ζωή του, βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, διασωληνωμένος. Οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας φαίνεται ότι παραμένει σταθερά σοβαρή.

Πηγή: neakriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εντατική σουβλάκι Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ