Μεγάλη ζήτηση για το νέο Suzuki Jimny [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεγάλη ζήτηση για το νέο Suzuki Jimny [εικόνες]

Το πιο καθαρόαιμο 4×4 που μπορεί να αγοράσει κανείς σε λογική τιμή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Suzuki Jimny έχει το φανατικό του κοινό και δικαιολογημένα καθώς είναι το πιο καθαρόαιμο 4×4 που μπορεί να αγοράσει κανείς με λογική τιμή και με απίστευτες δυνατότητες.

Η εμφάνιση της νέας γενιάς του έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έτσι η ζήτηση ξεπερνά τις προσδοκίες. Στην ελληνική αγορά θα διατεθούν περίπου 200 μονάδες μέχρι το τέλος του χρόνου, οι οποίες έχουν ήδη πουληθεί.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ζήτηση στην Ιαπωνία με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετά δεξιοτίμονα αυτοκίνητα για την αγορά της Αγγλίας, για την οποία είχαν προγραμματιστεί περίπου 1.100 μονάδες.

Στην Ιαπωνία πάντως το αυτοκίνητο δεν εξοπλίζεται με τον κινητήρα των 1.500 κ.εκ. και των 100 ίππων, αλλά με ένα πολύ μικρότερο σύνολο, στα 658 κ.εκ. με 64 άλογα και 96 Nm ροπής. Πάντως ακόμα και με τα 3 αστέρια που πήρε στο EuroNCAP, το αγοραστικό κοινό φαίνεται να μην δίνει και μεγάλη σημασία, εμπιστευόμενο τις κορυφαίες off road ικανότητες του μικρού Suzuki.

Το νέο Suzuki Jimny έχει κλέψει καρδιές
Αλλαγές και στο εσωτερικό
Στην ελληνική αγορά θα διατεθούν περίπου 200 μονάδες μέχρι το τέλος του χρόνου, οι οποίες έχουν ήδη πουληθεί
Το πιο καθαρόαιμο 4×4 που μπορεί να αγοράσει κανείς σε λογική τιμή
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 4χ4 SUZUKI JIMNY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ