Αποστάσεις Χατζηδάκη από την αποκήρυξη της απογραφής - iefimerida.gr

Αποστάσεις Χατζηδάκη από την αποκήρυξη της απογραφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από την αποκήρυξη της απογραφής της κυβέρνησης Καραμανλή κράτησε σήμερα ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μη θέλοντας να αφήσει αιχμές κατά του τέως πρωθυπουργού. Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης εμμέσως δήλωσε τη διαφωνία του με τη "γραμμή" που υλοποίησαν την περασμένη εβδομάδα οι ακραιφνώς "σαμαρικοί" Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας "εγκληματικό λάθος" την απογραφή Καραμανλή.

"Σημασία έχει η πολιτική που εφαρμόζεις στη συνέχεια. Η πολιτική μας επιβραβεύθηκε το 2007, καταδικάστηκε το 2009... Κάθε κυβέρνηση, όταν αναλαμβάνει, κάνει εκ των πραγμάτων απογραφή του τι βρήκε. Από εκεί και πέρα αυτό που κρίνεται είναι η πολιτική της. Αυτή την ώρα δεν ενδιαφέρει τους πολίτες τι έγινε το 2004. Αυτό που ενδιαφέρει είναι οι προτάσεις... Εκ των πραγμάτων γίνεται απογραφή από όλους» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον Real Fm.

«Μέσα σε αυτή τη μεγάλη κρίση, αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ τους πολίτες είναι οι προτάσεις μας, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονται οι πολίτες για όλα αυτά τα πράγματα...» δήλωσε για το ίδιο ζήτημα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Δεν έχει σημασία ούτε στη δική μας περίπτωση ούτε στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ τόσο η απογραφή γιατί και το ΠΑΣΟΚ έκανε απογραφή, αν και είχε την πασοκική προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα και δεν την ονόμασε απογραφή» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ