Σαλβίνι σε Κομισιόν: Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί, μην μας ενοχλείτε - iefimerida.gr

Σαλβίνι σε Κομισιόν: Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί, μην μας ενοχλείτε

Ματέο Σαλβίνι (Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δηλώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, απάντησε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι.

«Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί. Mην μας ενοχλείτε και αφήστε μας να δουλέψουμε», είπε ο γραμματέας της Λέγκα.

«Εχω την υποψία ότι θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φοβισμένη, άνεργη, θυμωμένη, η οποία να αναγκαστεί να γονατίσει, για να μας πάρουν τις μόνες μας υγιείς επιχειρήσεις», πρόσθεσε ο Σαλβίνι.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί παρέδωσε τον στον Ιταλό υπουργό οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, κατά την συνάντησή τους στην Ρώμη, τις παρατηρήσεις επί του προϋπολογισμού.

«Η επιστολή αυτή δεν μας ανησυχεί», τονίζει στο μεταξύ ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε. «Ο προϋπολογισμός μας έχει σχεδιαστεί με τον σωστό τρόπο, ο οποίος είναι και ο μόνος για να εγγυηθούμε κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στην χώρα μας. Θα το εξηγήσουμε κατά την συνέχιση του διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Ένωση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Ματέο Σαλβίνι Πιερ Μοσκοβισί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ