Ζένια Μπονάτσου: Δεν είμαστε μια οικογένεια πια, μια ζεστή αγκαλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζένια Μπονάτσου: Δεν είμαστε μια οικογένεια πια, μια ζεστή αγκαλιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, η λατρεμένη εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, το κορίτσι που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα και της γιαγιάς της, έδωσε μια συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση στο Πρωινό.

«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη μετά, ήμασταν όλοι. Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια.

Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με μένα κι εγώ με αυτούς. Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά», είπε, για να καταλήξει:

«Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια».

Δείτε το βίντεο από το zappit:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ