Παρέμβαση εισαγγελέα για τα μυστικά κονδύλια ζητά η Ενωση Κεντρώων - iefimerida.gr

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα μυστικά κονδύλια ζητά η Ενωση Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του εισαγγελέα και για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων ζητά, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας τα ακόλουθα:

«Για την Ένωση Κεντρώων δεν υπάρχουν μυστικά κονδύλια, υπάρχουν μόνο φανερά κονδύλια σε όλα τα υπουργεία γιατί διαχειρίζονται κρατικό χρήμα. Επομένως, είναι όλοι υπόλογοι και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας και στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και σε όλα τα υπουργεία και να ελεγχθεί όλη η τελευταία δεκαετία, γιατί τα υπονοούμενα δεν αφορούν μόνο τον κ. Κοτζιά, αφορούν όλους που "είχαν το μαχαίρι και έκοβαν το καρπούζι"».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Ο κ. Τσίπρας ζητάει να πειθαρχήσουν όλοι στην Κυβέρνηση στην γραμμή υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Το ερώτημα είναι πώς μπορεί να είναι όλοι σύμφωνοι, ενώ έχουν διαφορετικές απόψεις; Φοβόμαστε ότι βασιλεύει παντού η παράνοια. Ζητά ο κ. Τσίπρας πειθαρχία σε μια γραμμή, ενώ οι γραμμές είναι δυο και διαμετρικά αντίθετες. Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία», αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ