Η Ηρώ Δημητροπούλου, που κόπηκε από GNTM και καλλιστεία, ξαναχτυπά: «Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων» - iefimerida.gr

Η Ηρώ Δημητροπούλου, που κόπηκε από GNTM και καλλιστεία, ξαναχτυπά: «Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων»

Η Ηρώ Δημητροπούλου όταν περνουσε από οντισιόν στο Next Top Model
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνωρίσαμε στο Next Top Model όπου οι κριτές την έκοψαν, σχολιάζοντας αρνητικά το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστικές σε ηλικία μόλις 18 ετών και στη συνέχεια στα καλλιστεία όπου δεν κατάφερε ούτε εκεί να κερδίσει κάποιον τίτλο.

Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυκτα» για την σκληρή κριτική που δέχτηκε λόγω των αισθητικών της παρεμβάσεων καθώς και για τις δύο απορρίξεις στον χώρο της μόδας.

Μετά τις απορρίψεις λοιπόν σε ριάλιτι ομορφιάς και καλλιστεία, η Ηρώ πλέον σχεδιάζει να σπουδάσει και να δουλέψει στο εξωτερικό.

Η 18χρονη κοπέλα έχει ξεκινήσει άλλωστε ήδη τις σπουδές της στο αντικείμενο του «Business manager & law» στις ΗΠΑ.

«Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε πιο πολύ να ασχοληθώ στην Αμερική με το μόντελινγκ. Εγώ έκανα αίτηση για να δω τι μπορεί να μου προσφέρει το μόντελινγκ εδώ πέρα. Να δω αν ταιριάζω εγώ σαν Ηρώ εδώ πέρα, να προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές εδώ. Πήγα στα Καλλιστεία για να κερδίσω κάποιο τίτλο. Γιατί από εμπειρία μια χαρά εμπειρία έχω. Πήγα στον Λίβανο και κέρδισα τη δεύτερη θέση που θα κέρδιζα και την πρώτη αν δεν ήμουν μόλις 18. Ήρθα εδώ και ήθελα να πάω και στα Καλλιστεία γιατί το είχα όνειρο από μικρό παιδάκι να δοκιμάσω. Δεν πειράζει που έγινε ό,τι έγινε», σημείωσε η Ηρώ.

Οσο για τις πλαστικές της η Ηρώ δήλωσε χωρίς δισταγμό πως ήθελε να τις κάνει από τα 16 της γιατί της άρεσαν, ενώ ξεκαθάρισε πως πέρα από μοντέλο είναι και μία πολύ έξυπνη κοπέλα.

«Οι αρνητικές κριτικές με κάνουν να προχωράω ακόμα πιο μπροστά στη ζωή μου. Γιατί δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Πιστεύω ότι και η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά πρέπει να συμπίπτουν και να βαδίζουν μαζί και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο».

Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την 18χρονη αν θα παρατούσε το μόντελινγκ για κάτι άλλο, ώστε να αποδείξει πως είναι και έξυπνη και όμορφη, εκείνη επέμεινε πως προτιμά το μόντελινγκ.

«Θέλω να δοκιμάσω και το μόντελινγκ. Έχω επηρεαστεί από τη μητέρα μου αλλά βέβαια και η μητέρα μου σπούδασε, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έχει και Bachelor's Degree στο Business Mangement. Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες και ο πατέρας μου είναι επιχειρηματίας που διαμένει στο εξωτερικό, και θα ήθελα να ακολουθήσω και τον κλάδο που έχουν επιλέξει οι γονείς μου».

Τέλος η όμορφη 18χρονη αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη και είναι πολύ ερωτευμένη.

«Είμαστε πέντε μήνες μαζί με τον Μάριο. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μετά ήρθε στην Αθήνα και συναντηθήκαμε από κοντά. Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη μάτια. Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω σε όλα, όπως κι αυτός με στηρίζει στις αποφάσεις μου και σε αυτά που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ