Ο Κέιτζ πληρώνει $7.000.000 στην εφορία. Αλλά παραμένει μπατίρης και θεότρελος - iefimerida.gr

Ο Κέιτζ πληρώνει $7.000.000 στην εφορία. Αλλά παραμένει μπατίρης και θεότρελος

Νίκολας Κέιτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση είναι ότι ο 47χρονος σταρ κατάφερε να πληρώσει το 50% του ποσού που χρωστούσε εδώ και χρόνια στην εφορία. Μια χαρά αφορμή για να θυμηθούμε τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σχιζοφρενικής πτώσης του στην άβυσσο.


Μπορεί ο κόσμος να γελάει με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια (βλέπε Drive Angry, Ghost Rider 2), αλλά ο πιο σπάταλος σταρ στην ιστορία της ανθρωπότητας μαζεύει με τον τρόπο αυτό τις δόσεις για να πληρώσει το χαράτσι 14.000.000 δολαρίων που του αναλογεί.

Οι μέρες που σπαταλούσε θρυλικά ποσά για να αγοράσει κάστρα, νησιά, κρανία δεινοσαύρων και δηλητήριο βασιλικής κόμπρας, έχουν πια περάσει. Και, φαινομενικά, εκείνος είναι καλύτερα οικονομικά.

Αλλά όχι και στην πνευματική του υγεία.

Τελευταία παράδειγμα ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν άρχισε να βαράει τα καπό των παρκαρισμένων αυτοκινήτων έξω από ένα τατουατζίδικο, εξαιτίας ενός καυγά που είχε με την πρώην γυναίκα του.

Ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορία που είπε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν, σχετικά με την φορά που έφαγε μαζί με την γάτα του, τον Λούις, ένα μάτσο ψυχεδελικά μανιτάρια «Αφού περάσαμε μια μέρα κοιτώντας ο ένας τον άλλο, συνειδητοποίησα ότι είναι ο χαμένος μου αδελφός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ