Ταξιτζής ζήτησε από Αφγανούς 2.000 ευρώ για να τους πάει στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ταξιτζής ζήτησε από Αφγανούς 2.000 ευρώ για να τους πάει στην Θεσσαλονίκη

Ταξιτζής ζήτησε από Αφγανούς «ταρίφα» 2000 ευρώ για να τους πάει στην Θεσσαλονίκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντακόσια ευρώ «το κεφάλι» ζήτησε ένας ταξιτζής από τέσσερις Αφγανούς για να τους μεταφέρει από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη αλλά η «ταρίφα» σταμάτησε στην Εθνική οδό καθώς έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί εντόπισαν να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ένα ταξί και το ακινητοποίησαν στα διόδια Θηβών, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Εντός του οχήματος επέβαιναν οι τέσσερις Αφγανοί, ηλικίας 32, 18, 19 και 22 ετών αντίστοιχα.οι οποίοι συνελήφθησαν διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ επίσης συνελήφθη και ο 35χρονος οδηγός που είχε αναλάβει τη μεταφορά τους από περιοχή της Αττικής με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ