Τομεάρχης αμπελουργίας στη ΝΔ εξαιτίας της Ντορας - iefimerida.gr

Τομεάρχης αμπελουργίας στη ΝΔ εξαιτίας της Ντορας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τομέαρχη...αμπελουργίας και οινοποιίας διαθέτει εδώ και λίγα 24ωρα η Νέα Δημοκρατία. Την θέση κατέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νεμέας Γ. Γεωργούσης ο οποίος ειναι αμπελουργός στο επάγγελμα και σημαντικός παράγοντας στον νομό Κορίνθιας.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι στη Συγγρού αποφάσισαν να ορίσουν τομεάρχη αμπελουργίας όχι γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την αγάπη τους για το σταφύλι και το κρασί. Απλώς πληροφορήθηκαν ότι ο κ. Γεωργούσης είχε βολιδοσκοπηθεί απο την Ντόρα Μπακογιάννη και ήταν πιθανόν να απολέσουν ένα στέλεχος με επιρροή στην περιοχή . Ο άνθρωπος που δραστηριοποιήθηκε στην κατεύθυνση αυτή ήταν ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κόλλιας κι έτσι δια της μεθόδου της ανάθεσης πόστου η ενδεχόμενη διαρροή αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Πρόκειται για την ίδια γνωστή και πετυχημένη μέθοδο που έχει ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία από την περίοδο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών όταν έδωσε χρίσμα σε μια σειρά από στελέχη που βρίσκονταν κοντά στην Ντόρα με αποτέλεσμα αυτά να αποστασιοποιηθούν από την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ