Το «δράμα» της Κίρα Νάιτλι: Την μπερδεύουν με την Πόρτμαν, την Γουίνσλετ, ακόμη και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς [βίντεο]

Είναι διάσημη ηθοποιός, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να την ξεχωρίσει από άλλες διάσημες συναδέλφους της.

Η Κίρα Νάιτλι μίλησε για το... δράμα της στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν. «Με μπερδεύουν με άλλες ηθοποιούς διαρκώς. Με έχουν κυνηγήσει σε ένα αεροδρόμιο γιατί νόμιζαν ότι είμαι η Νάταλι Πόρτμαν. Με περνούν για την Πόρτμαν πολύ συχνά», είπε αρχικά.

«Με έχουν κυνηγήσει σε πάρκο γιατί με πέρασαν για την Κέιτ Γουίνσλετ. Αρκετοί μου έχουν πει να δώσω χαιρετίσματα στον Ντάνιελ Κρεγκ, γιατί νομίζουν ότι είμαι η Ρέιτσελ Βάις», είπε ακόμη. Αλλά το πιο αστείο μπέρδεμα ήταν άλλο. Οταν την πέρασαν για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

«Το καταλαβαίνω για τις υπόλοιπες, είναι Αγγλίδες ηθοποιοί. Αλλά ήμουν στο Λος Αντζελες και έβγαλε κάποιος φωτογραφία μαζί μου γιατί νόμιζε ότι ήμουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς», αποκάλυψε.

Πάντως, η ίδια το διασκεδάζει πολύ όταν την μπερδεύουν με κάποια άλλη διάσημη, σύμφωνα με τα όσα είπε. «Νομίζω ότι είμαι πολύ πιο ευγενική όταν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι κάποια άλλη», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ