Πασκουάλ: «Δεν παίξαμε καλά με την Μπάγερν Μονάχου για να κερδίσουμε» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Δεν παίξαμε καλά με την Μπάγερν Μονάχου για να κερδίσουμε»

Ο Τσάβι Πασκουάλ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά εστίασε στα αίτια που οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε. Ήταν σαν ένα καλωσόρισμα στην Ευρωλίγκα. Όταν δεν παίζεις καλά, χάνεις. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθεμιά από τις δύο ομάδες μπορούσε να κερδίσει και ήταν τελικά η Μπάγερν. Κάναμε 17 λάθη και θα έπρεπε να προσέξουμε την άμυνα στο τρανζίσιον, γιατί δεχτήκαμε 16 πόντους έτσι. Επίσης πρέπει να ελέγξουμε καλύτερα το αμυντικό ριμπάουντ και να διεκδικήσουμε περισσότερο τα επιθετικά. Ήταν κάποια βασικά πράγματα που δεν κάναμε καλά. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Όταν παίζεις εκτός έδρας δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη και 4/20 τρίποντα είναι δύσκολο να κερδίσεις. Γενικά παλέψαμε, αλλά δεν αρκούσε για τη νίκη αυτό», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, είπε: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στη Γκραν Κανάρια. Ξέρω πως είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις μέσα σε δύο μέρες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας και έχουμε ανάγκη τη νίκη. Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί, θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους χθες. Αυτό που κάνουν για μας είναι απίθανο κι εμείς πρέπει να ανταποδώσουμε. Να παλέψουμε, όπως κάνουμε, αλλά και να νικήσουμε».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι είπε: «Ο Ματ κάνει εξετάσεις και θα ξέρουμε σε λίγη ώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ