Αδωνις: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο -Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά - iefimerida.gr

Αδωνις: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο -Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά

Ο Αδωνις Γεωργιάδης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σχόλιο του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε για την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και την άμεση αποδοχή της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Γεωριγάδης σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πειράξει τον Πάνο Καμμένο αφού «προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά».

Αναλυτικά το σχόλιο του: «Ελεγα ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο και ας έχει εναλλακτική πλειοψηφία. Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά...και όλοι καταλαβαίνουν ότι αν τον πειράξουν δεν θα διστάσει....Οι κατηγορίες του για κακοδιαχείριση κονδυλίων ήταν προειδοποίηση και έπιασε τόπο οπως φάνηκε...»

Έλεγα ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο και ας έχει εναλλακτική πλειοψηφία. Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά...και όλοι καταλαβαίνουν ότι αν τον πειράξουν δεν θα διστάσει....Οι κατηγορίες του για κακοδιαχείριση κονδυλίων ήταν προειδοποίηση και έπιασε τόπο οπως φάνηκε..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ