Αυτοκίνητο με το μήνα; Η Avis είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά! - iefimerida.gr

Αυτοκίνητο με το μήνα; Η Avis είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήπως ανήκετε στην ομάδα των ατόμων που μαλώνουν διαρκώς με το ταίρι τους για το ποιος θα πάρει το αυτοκίνητο;

Μήπως ανήκετε στην ομάδα των ανθρώπων που έχετε μπουχτίσει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα θέλατε, έστω και για ένα χρονικό διάστημα, ένα δικό σας όχημα για μετακινήσεις; Ή μήπως είστε ένας επαγγελματίας που ψάχνει μια οικονομική και ευέλικτη λύση για να καλύψει τις εταιρικές ανάγκες για στόλο;

Η λύση για αγορά ενός νέου οχήματος, δεν υπάρχει ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Τα οικονομικά σας δεν μπορούν να αντέξουν την αγορά αυτή, ούτε το budget της εταιρείας σας.

Ψάχνοντας για λύση, ρίχνετε μια ματιά στο διαδίκτυο. Και τότε πέφτετε πάνω σε κάτι που ίσως και να είχατε ακούσει σε κάποια φιλική κουβέντα. Ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα! Μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αρκεί φυσικά η τιμή να είναι κι αυτή τόσο ελκυστική.

Ψάχνοντάς το λίγο περισσότερο, βρίσκετε μια πρόταση που φαντάζει ονειρική. Η Avis (μια εταιρία που ξέρετε και εμπιστεύεστε) έχει το πρόγραμμα Avis Flex που σας παρέχει μια ευέλικτη και οικονομική μηνιαία προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου, ιδανική για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η τιμή; Από μόλις 8,5 ευρώ την ημέρα*. Τα αυτοκίνητα; Τα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς με πλήθος επιλογών (αυτόματα, πετρελαιοκίνητα, οικογενειακά ή μη)! Κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες, διαπιστώνετε πως τα οχήματα έχουν πληρωμένη ασφάλεια, τέλη, service του αυτοκινήτου, ακόμα και αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης.

Τέλεια! Θέλετε περισσότερα; Όχι βέβαια. Δεν χρειάζετε να το σκέφτεστε παραπάνω. Και θα έχετε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της Avis, να διαλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 6879800.

*Η τιμή δε συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avis Avis Flex ενοικίαση αυτοκινήτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ