Ρούχα-μαϊμούδες, κοσμήματα, έως και... απολιθωμένα δέντρα -Οσα εντόπισαν στα τελωνεία το καλοκαίρι [έγγραφα] - iefimerida.gr

Ρούχα-μαϊμούδες, κοσμήματα, έως και... απολιθωμένα δέντρα -Οσα εντόπισαν στα τελωνεία το καλοκαίρι [έγγραφα]

Αστυνομικοί στο τελωνείο / Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ρούχα-«μαϊμούδες» ως... φρέον, από κοσμήματα ως... απολιθωμένα δέντρα, από τσίπουρα, τσιγάρα και καύσιμα ως μετρητά που άγγιξαν τα 2 εκατ. ευρώ, έπιασαν στην τσιμπίδα τους οι Τελωνειακές Αρχές στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, τσιγάρων, ρευστών διαθεσίμων και παραποιημένων προϊόντων, η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ της Α.Α.Δ.Ε., συνεχίζει τους εκτεταμένους και στοχευμένους ελέγχους σε ολόκληρη τη χώρα. Ενδεικτικά παρατίθενται οι σημαντικότερες περιπτώσεις κατασχέσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τελωνεία ΑΑΔΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ