Κόρη Δημήτρη Χριστούλα: Αντίο πατέρα-σύντροφε - iefimerida.gr

Κόρη Δημήτρη Χριστούλα: Αντίο πατέρα-σύντροφε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δύο μετά το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, συγγενείς, φίλοι του αλλά και απλοί πολίτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 77χρονο αυτόχειρα της πλατείας Συντάγματος, Δημήτρη Χριστούλα.

Μετά από επιθυμία του ίδιου, δεν εψάλει εξόδιος, αλλά φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν στον αύλειο χώρο του Νεκροταφείου, ενώ στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία για αποτέφρωση.

Με τον τρόπο αυτό θα πέσει η αυλαία σε μια τραγωδία που συγκλόνισε και συγκλονίζει την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Η τραγική και συνάμα συμβολική πράξη του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα έξω από το κτίριο της Βουλής, θα «στοιχειώνει» για πολύ καιρό ακόμα τη συλλογική μνήμη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ