«Πέρασα να πάρω τη διατροφή από τον Αργυρόπουλο»: Η Μαρία Μπακοδήμου μπούκαρε στο My Style Rocks [εικόνες] - iefimerida.gr

«Πέρασα να πάρω τη διατροφή από τον Αργυρόπουλο»: Η Μαρία Μπακοδήμου μπούκαρε στο My Style Rocks [εικόνες]

Η Μαρία Μπακοδήμου με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος παραμένουν αγαπημένοι φίλοι (αλλωστε τους ενώνουν οι δύο αγαπημένου τους γιοι). Και αγαπημένοι χιουμορίστες φίλοι.

Ετσι και οι δυο μιλούν σχεδόν πάντα στις συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον, περιγράφουν με χιούμορ περιστατικά από την κοινή τους ζωή και ποστάρουν κοινά χιουμοριστικά ποστ στο Instagram.

Χθες... χτύπησαν με ένα ποστ αυτοτρολαρίσματος στο Instagram. Η κριτής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» Μαρία Μπακοδήμου πέρασε μία βόλτα από πλατό του My Style Rocks προκειμένου να ζητήσει την... διατροφή από τον πρώην άνδρα της και κριτή του σόου!

Η κριτής του  «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», Μαρία Μπακοδήμου πέρασε μία βόλτα από πλατό του My Style Rocks προκειμένου να ζητήσει την... διατροφή από τον πρώην άνδρα της και κριτή του σόου.

Αυτό άλλωστε σχολίασε και η ίδια η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram όπου ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πάντως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν άφησε την δήλωση περί διατροφής ασχολίαστη και με την σειρά του ανήρτησε ακριβώς την ίδια φωτογραφία απαντώντας με χιούμορ «Ωχ! Τελικά για την διατροφή ήρθε... ας κάνω τον χαριτωμένο».

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν άφησε την δήλωση περί διατροφής ασχολίαστη απαντώντας με χιούμορ «Ωχ! Τελικά για την διατροφή ήρθε... ας κάνω τον χαριτωμένο».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ