Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες δεν έφαγαν αλλά... έφυγαν με χρυσά κουτάλια! - iefimerida.gr

Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες δεν έφαγαν αλλά... έφυγαν με χρυσά κουτάλια!

Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες δεν έφαγαν αλλά... έφυγαν με χρυσά κουτάλια!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο χτύπημα διαρρηκτών που αναζητούν χρυσό, σημειώθηκε στην περιοχή της Ζαχάρως και συγκεκριμένα στο χωριό Ταξιάρχες ενώ σε άλλη περίπτωση στα Λαστέϊκα Πύργου οι κλέφτες δεν έφαγαν, αλλά έφυγαν με χρυσά κουτάλια γιατί δεν πήραν μόνο τα κοσμήματα, αλλά και τα κουταλάκια του γλυκού, που ήταν... επιχρυσωμένα.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα και από συρτάρι σε δωμάτιο έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας των 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.Σε άλλη περίπτωση στο Παλαιοχώρι Γαστούνης άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και πήραν το ποσό των 3.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ.Στα Λαστέικα οι δράστες δεν άφησαν ούτε τα επιχρυσωμένα κουταλάκια του γλυκού. Μαζί με κοσμήματα που βρήκαν σε σπίτι που διέρρηξαν πήραν και αυτό, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ